Maca(Maka,Lepidium meyenii) PRIRODNA VIAGRA


Prije nego uzmete Viagru, trebate probati biljnu maku.Ublažava simptome menopauze i hormonskih poremećaja, jača polnu moć i otklanja hronični umor.
Maca se uzgaja na visinama peruanskih Anda oko 2000 godina i koristi se kao hrana i ljekovita biljka.
Od biljke se uglavnom koristi gomolj ili korijen, koji se suši i mrvi. Okrepljujući korijen iz Anda u Južnoj Americi povećava vitalnost i seksualnu želju i djeluje protiv kroničnog umora i depresije.

Izjave ispitanika iz Južne Amerike i SAD-a govore o povećanju želje za seksom i izvedbom zbog više energije.

Činjenica je da su znanstvenici nakon samo dva tjedna uspjeli otkriti prosječno udvostručenje broja spermija. U isto vrijeme, nastalo je više muških hormona i ispitanici su se zakleli da se njihova seksualna želja značajno povećala.
Danas se gomolja koristi kao prirodni afrodizijak i koristi se u naturopatiji za probleme libida i potencije. Maca tako poboljšava simptome menopauze tijekom menopauze, čini ih raspoloženijima za seks – kako kod žena tako i kod muškaraca, čini muškarce učinkovitijima i jača njihovo fizičko stanje.Dakle, što bi moglo biti bolje za starije osobe i vaše seksualne probleme povezane s dobi, nego Maca? Stoga, Maca pripada holističkom repertoaru svih onih koji žele doživjeti seks u starosti još uvijek ugodan i uzbudljiv.Maca ublažava simptome hormonskih poremećaja, liječi sterilitet kod muškaraca, jer povećava proizvodnju i pokretljivost spermatozoida. Jača polnu moć i otklanja hronični umor. Maca se ne smije konzumirati za vrijeme trudnoće i dojenja. Na tržištu se može naći u obliku praha, kapsula ili svježa.